Thursday, 25 April 2013

Pou : Haiki #Day1

Assalamualaikum..

Hai kawan :-P

Hari ni nak cita pasal Pou. Pou?? Yes. Pou. Merangkap haiwan / anak angkat / binatang peliharaan / ape2 je yg boleh korang fikirkan. Hehe.. As for me it is more to a pet. Macam dulu2 masa kecik2 semua budak ada cyberpet masing2. Jaga dari kecik sampai besar sampai la dia mati. Bila mati kecoh satu rumah " cyberpet aku dah mati.. Tengok ni!!" haha.. Pou ni seangkatan lah dgn nya. Kita kena bela dia. Bg makan. Minum. Jaga kesihatan dia. Mandikan bila dia kotor. Bagi dia happy.. Main dgn dia. Kelakar kan. Benda ni buat org ketagih. Huhu. Tak kisah la. Asalkan tak salah dari segi undang2 civil mahupun syariah. Ewahh.. Hahaha.. Tengok la ni Pou kita masa first day bela dia. Comey tak Kak Ton?? :-P

2 comments:

  1. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete